Beste Inge,
Leuk dat er altijd nog aandacht voor is en ik zou zeggen: Smakelijk eten.
Groetjes, Cas.
#4
Inge(donderdag, 07 maart 2024 13:32)
Ik was thuis op zoek naar het recept van die heerlijk gemarineerde geitenkaasjes, nergens meer te vinden! Totdat ik zo slim was om hier even te kijken :-) Gevonden bij de kaasgerechten.
Ze staan inmiddels in de olie xxx
#3
helma van eijk(maandag, 27 mei 2019 17:27)
Wat leuk dat je gewoon ook recepten voor restjes vlees van de gourmet op je site hebt staan. Bij gourmet, plaatgrillen en/of bbq heb je altijd te veel vlees omdat je toch keuze wilt houden.
Weggooien vind ik altijd zonde, maar je vindt heel weinig recepten voor restvlees. En stuit ik opeens op 2 recepten hiervoor op je site. TOP!
Ik ga ze zeker allebei uitproberen.
#2
Mieke van Zijderveld(zondag, 30 november 2014 13:23)
Hallo Cas,
Gisteren ontdekte ik jullie web-site en maakte "Hachee van zuurvlees".
Aanvankelijk dacht ik: wat moet dat worden, het vlees heel de nacht geweekt in azijn!
Het zag er zo raar uit....
Maar na een uurtje of 3 was het vlees zo zacht als boter! Zo mals heb ik het nog nooit geproefd.
En lekker!
Mijn complimten!
Ik heb jullie web-site bij mijn Favorieten gezet.
Hartelijk welkom op mijn website vol met de lekkerste recepten.
Kijk eens rustig rond en zoek naar net dát recept, dat je al eens lang had willen maken of doe gewoon eens wat nieuwe ideeën
op.
Er is keuze genoeg en regelmatig komen er nieuwe recepten bij.
Onze kinderen en vrienden denken heel creatief mee en komen vaak genoeg met nieuwe recepten aanzetten.
Als jij zelf een lekker recept hebt, kun je dat, als je wil, via het Gastenboek doorgeven of via de e-mail link, als je het
privé wil houden.
Ik zeg niet dát het er op komt en ook niet binnen een dag, maar de kans bestaat zeker.
En alvast bij voorbaat bedankt !
Veel plezier met rondsnuffelen en succes bij het bereiden van "weer eens wat anders" of juist dat ene lekkere voor- of
nagerechtje.
Cas.
Overigens:
Heb je geen zin om alles over te schrijven, dan kun je het recepteenvoudig printendoor
het te selecteren met je muis, te kopiëren en in Word te plakken.
En wil je nou voor de
verandering wel eens
VEGETARISCHeten, dan
heeft mijn kleinere broertje Léonmisschien wel nét dat wat je zoekt ...
Cas (dinsdag, 12 maart 2024 14:52)
Beste Inge,
Leuk dat er altijd nog aandacht voor is en ik zou zeggen: Smakelijk eten.
Groetjes, Cas.
Inge (donderdag, 07 maart 2024 13:32)
Ik was thuis op zoek naar het recept van die heerlijk gemarineerde geitenkaasjes, nergens meer te vinden! Totdat ik zo slim was om hier even te kijken :-) Gevonden bij de kaasgerechten.
Ze staan inmiddels in de olie xxx
helma van eijk (maandag, 27 mei 2019 17:27)
Wat leuk dat je gewoon ook recepten voor restjes vlees van de gourmet op je site hebt staan. Bij gourmet, plaatgrillen en/of bbq heb je altijd te veel vlees omdat je toch keuze wilt houden.
Weggooien vind ik altijd zonde, maar je vindt heel weinig recepten voor restvlees. En stuit ik opeens op 2 recepten hiervoor op je site. TOP!
Ik ga ze zeker allebei uitproberen.
Mieke van Zijderveld (zondag, 30 november 2014 13:23)
Hallo Cas,
Gisteren ontdekte ik jullie web-site en maakte "Hachee van zuurvlees".
Aanvankelijk dacht ik: wat moet dat worden, het vlees heel de nacht geweekt in azijn!
Het zag er zo raar uit....
Maar na een uurtje of 3 was het vlees zo zacht als boter! Zo mals heb ik het nog nooit geproefd.
En lekker!
Mijn complimten!
Ik heb jullie web-site bij mijn Favorieten gezet.
met vriendelijke groeten,
Mieke van Zijderveld
Binka (zondag, 11 maart 2012 17:18)
goede smaak