Tagliatelle met salami en spinazie

4 personen

 

300 gr tagliatelle

1 blik tomatenblokjes (400gr)

1 pakje pastasaus sugo basilicum (370gr AH)

½ goudsalami (à 500 gr) in kleine blokjes

2 tenen knoflook, in plakjes

10 groene pitloze olijven, in plakjes

1 zak spinasiesla (100 gr)

 

 

Tagliatelle vlg gebruiksaanwijzing beetgaar koken.

In hapjespan tomatenblokjes en pastasaus mengen en iets laten inkoken.

Saus op smaak brengen met peper en zout.

Salamiblokjes in droge tefal koekenpan op laag vuur krokant uitbakken.

Knoflookplakjes erbij en goudbruin fruiten.

Van spinasiesla 2/3 in gedeelten in tomatensaus laten slinken.

Tagliatelle afgieten en met rest van sla, salami, knoflook en bakvet omscheppen.

Tomatensaus over voorverwarmde borden verdelen.

Tagliatelle in cirkelvorm erop leggen en met peper bestrooien.