Sandwiches met kip en zalm                       

Op basis van wit en bruin casinobrood   

12 stuks

           

1 pakje roomkaas met tuinkruiden                   

3 zure bommen            

6 sneetjes wit casinobrood                 

6 idem bruin                 

100g gerookte zalm                

peper               

100g gesneden gebraden kiprollade                                             

 

 

Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen.        

Snij de augurken in dunne plakken en leg ze tuusen 2 laagjes keukenpapier om het vocht te absorberen.      

Bestrijk de sneetjes dun met roomkaas. 

Beleg de witte sneetjes met zalm (niet teveel buiten laten steken).           

Maal er wat peper over.       

Bestrijk de plakjes augurk aan 2 kanten met een tipje kaas en "plak" ze        op de zalm.   

Beleg met de kiprollade.        

Dek af met de sneetjes bruin brood, besmeerde kant naar beneden.  

Druk de sandwiches goed aan, leg ze op elkaar en bewaar ze tot gebruik strak verpakt in plastic folie, in de koelkast.     

Snij ze, kort voor het serveren dwars door en leg ze op een schaal.