Franse kaas–ei tosti               

4 personen                 

 

8 sneetjes witte casino             

boter               

4 iets dikkere plakken achterham                   

4 plakken pittige belegen kaas               

75g geraspte pittig belegen kaas                

4 eieren                       

peper en zout                                                               

 

 

Sneetjes besmeren, 4 ervan met 1 plak ham en kaas beleggen.         

Afdekken met de resterende sneetjes.         

Geraspte kaas erover verdelen.

 

 

Bij bereiding in de oven:

 

Kuiltje in de kaas maken en hierin voorzichtig de eieren in breken.

De tosti's onder een hete grill leggen tot de eieren gestold zijn en de kaas goudbruin gekleurd is.

 

 

Bij bereiding in de koekenpan:

 

Een klontje boter in de pan en de tosti's met een deksel op de pan goudbruin bakken.           

Van de eieren kleine spiegeleieren bakken en op de tosti’s leggen.  

Met zout en peper bestrooien.