Gegrilde karbonade met paprika en cheddar   

2 personen

 

½ tl gedroogde tijm                 

½ tl paprikapoeder              

2 el zonnebloemolie            

2 ribkarbonades            

2 geroosterde paprika's, uitgelekt                      

2 plakken cheddar                                                                                               

 

Tijm, ½ tl paprikapoeder, peper en zout door olie roeren.           

Karbonades ermee insmeren en 20 min laten intrekken.        

Grillpan heet laten worden, vlees erin leggen en 5 min. Grillen. 

Paprika's op opstaande rand van grillpan leggen en karbo's nog 5 m bakken.           

Vuur laag draaien, op elke karbo 1 warme paprika en plak cheddar leggen.

Kaas in nog 1-2 min laten smelten.          

Karbo's op bord leggen en ½ tl paprikapoeder over kaas strooien.           

 

Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool.