Mieschotel met pittige vleesreepjes        

4 personen                 

 

350 gr rundvleesreepjes                       

zout                

3 theel szechuan-kruiden            

2eetl olie                      

1 zakje panklare roerbakmix (400g)              

250 gr mihoen              

1 bakje roze garnalen (125 gr AH)                 

1 theel sambal             

1 eetl ketjap     

           

 

Vleesreepjes bestrooien met szechuan-kruiden.           

In wok olie verhitten en reepjes, al omscheppend in ca 2 min bakken.           

Mihoen in kokend water leggen en van vuur af in ca 4 min laten garen.           

In bakvet roerbakgroenten ca 4 min roerbakken.

Vleesreepjes en garnalen door groenten scheppen.        

Al omscheppend nog ca 2 min verwarmen.      

Op smaak brengen met sambal en ketjap. 

Mihoen afgieten en over 4 borden verdelen.          

Vlees-groentenmengsel erover scheppen.