Tilapia met pittige roerbakgroenten

 

400g thaise roerbakmix

500g tilapiafilet, in repen gesneden

4 el ongezouten pinda’s, fijngehakt

3 el ketjap manis

1 el citroensap

3 tenen knoflook, geperst

250g mihoen

 

 

Kook de mihoen vlg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bestrooi de tilapiafilet licht met bloem.

Verhit 1 el olijfolie in een wok en bak hierin de tilapiafiletnca. 4 min.

Haal de vis uit de pan en houd warm.

Verhit 1 el olijfolie in een wok en bak hierin de knoflook en roerbakgroenten op hoog vuur ca. 4 min.

Voeg de ketjap, citroensap en een half kopje water toe en laat het ca. 3 min zachtjes koken.

Doe de mihoen en de tilapia erbij en roer alles goed door met het groentenmengsel.

Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.

 

Bestrooi met de pinda’s en serveer het direct op voorverwarmde borden.