Kippenlevertjes met aardappel en paksoi
2 personen
500g aardappelen
1 ui, gesnipperd
500g paksoi
200g kippenlevertjes
50g boter
cayennepeper
peper en zout
21 tenen knoflook, geperst
1 el sojasaus
Aardappelen in kleinere stukken snijden, koken en laten afkoelen.
Blad en stengels van paksoi in reepjes snijden.
Levertjes droogdeppen en halveren.
In koekenpan helft van boter verhitten en aardappelen in ca 10 min goudbruin bakken.
Intussen in braadpan rest van boter verhitten en lever in 3 min bakken.
Erbij: ui, snuf cayenne, peper en zout.
Knoflook erbij en 2 min meebakken.
Paksoi erbij en 3 min meebakken, regelmatig omscheppen.
Sojasaus erdoor mengen en dan aardappelen erdoor scheppen.
Op smaak brengen met peper en zout.