Geitenkaasbuideltjes
10 stuks
5 vellen filodeeg (diepvries) ontdooid
1 el olijfolie
150 gr zachte geitenkaas
2 zongedroogde tomaten, fijngesneden
1 tl gedroogde tijm,
Zwarte peper
Half bekertje zure room
1 el vloeibare honing
Muffinvorm met 12 holtes
Oven voorverwarmen op 200 graden
Holtes van muffinvorm invetten met olie.
Geitenkaas boven kom verkruimelen en mengen met de zongedroogde tomaten, ½ tl tijm en royaal peper.
Filodeeg voorzichtig uitvouwen en halveren.
Telkens deegvel in holte leggen, goed middenin.
Wat geietenkaasmengsel erin scheppen en overhangend deeg samenpakken, dichtknijpen en voorzichtig een slag draaien, zodat buideltje ontstaat.
Muffinvorm in midden van oven schuiven en buideltjes in 10 – 12 min goudbruin en knapperig bakken.
Buideltjes iets laten afkoelen.
Zure room mengen met honing en rest van tijm.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Buideltjes warm serveren met de saus.