Gevulde portobello's 2
4 portobello's
1 el olijfolie
2 à 3 sneetjes oud wittebrood
4 el versgeraspte parmesaanse kaas± 150 g verse geitenkaas
tijm van 4 takjes
50 g kleine gemengde olijven, zonder pit
2 el pijnboompitten
verse peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Borstel de paddenstoelen schoon en breek de steeltjes eruit.
Bestrijk de gladde kant met wat olijfolie en leg ze in een ovenschaal
zet 10 min in de oven.
Hak intussen de steeltjes fijn.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Snijd de korstjes van het brood en verkruimel de rest.
Schep de parmesaanse kaas erdoor.
Verbrokkel de geitenkaas.
Schep, op 4 el na, het broodkruim, de gehakte steeltjes, geitenkaas, tijm, olijven en pijnboompitten erdoor.
Breng op smaak met flink peper.
Verdeel dit over de paddenstoelen.
Bestrooi ze met het achtergebleven broodkruim en zet ze nog 9 á 10 min in de oven.
Garneer ze met de tijm.