Gevulde zalmrolletjes met bieslooksaus
2 personen
1 dunne prei
¼ komkommer
6 el droge witte wijn
6 sprietjes bieslook
4 el creme fraiche
4 dunne plakjes gerookte zalm
peper en zout
Prei schoonmaken en in stukken van ca 6 cm snijden.
In lengte in dunne reepjes snijden, in zeef doen en wassen; onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken.
Komkommer wassen en in lengte in dunne reepjes snijden.
In diep bord prei en komkommer leggen.
Wijn erover schenken en zeker 1 u laten marineren.
Af en toe omscheppen.
In kommetje bieslook fijnknippen.
Creme fraiche erdoor roeren.
Op aanrecht plakjes zalm uitspreiden.
Prei en komkommer boven kommetje laten uitdruipen.
Over zalm verdelen.
Zalm oprollen en op 2 bordjes leggen.
4 el wijnmarinade door bieslooksausje roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Sausje over ¼ deel van zalmrolletjes schenken.