Rosbief-champignontruffeltjes met rucolasla

2 personen

 

4 plakjes rosbief           

70g verse roomkaas                    

1 halve kleine ui, gesnipperd                   

snufje peper en zout                

2 el kappertjes             

2 el balsamicoazijn             

olijfolie             

franse mosterd             

75g rucolasla               

125g champignons, fijngehakt         

 

 

Verhit 2 el olijfolie en bak hierin de ui in 3 min op matig vuur glazig.      

Voeg de champignons toe en bak ze , omscheppend, op hoog vuur gaar.    

Roer de verse roomkaas los en voeg het afgekoelde champignonmengsel, 1 el kappertjes, peper en zout en 1 tl mosterd toe.     

Halveer de plakjes rosbief en leg in midden van elk half plakje 1 el van het mengsel.    

Vouw de plakjes rosbief eromheen en leg de "truffetjes" omgekeerd op een bord            .

Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.         

Roer van de azijn, 1 tl mosterd, peper en zout en 6 el olijfolie een dressing.         

Meng de rucola met de dressing.         

Verdeel de salade over de borden, leg de rosbieftruffeltjes erop en strooi de rest van de kappertjes erover.             

Je kunt de truffeltjes ook nog een keer doorsnijden.