Zalmtartaar met kruidensla
4 personen
200g gerookte zalmfilet
1 limoen
2 el creme fraiche
peper en zout
5 el olijfolie
1 tl vloeibare honing
4 takjes selderij
1 zakje verse dille
zakje verse kervel
Zalmfilet kleinsnijden, limoen uitpersen.
In kommetje 1 el limoensap en creme fraiche mengen.
Zalm erdoor scheppen en op smaak brengen met peper en zout.
In kommetje olie, 2 el limoensap en honing tot dressing kloppen.
Op smaak brengen met peper en zout.
Grove steeltjes van selderij en dille verwijderen.
Selderij, dille en kervel in grove stukken scheuren en door dressing.
4 (expresso)kopjes afspoelen met water en zalm erin scheppen.
4 bordjes op kopjes leggen, samen keren en zo zalm op bordjes doen.
Kruidensla op zalmtartaar leggen.
Serveren met geroosterd casinobrood.