Rijstschotel met jus van rode pesto
2 personen
125g langkorrelrijst
3 el olijfolie
1 zalkje pankl. Ital. groentemix
3 tl Italiaanse kruiden
2 kalkoenschnitzels
2 el verse rode pesto
Rijst koken vlg gebruiksaanwijzing.
In braadpan 1 el olie verhitten, groentemix met 2 tl it, kruiden, al omscheppend, ca 3 min bakken.
Pan van vuur nemen en afdekken.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Vlees aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken.
In ca 3 min bruin bakken, halverwege keren.
Uit pan nemen en in drieen snijden.
Bij bakvet 3 el water doen, aanbaksels losroeren, pesto erdoor roeren.
Schnitselstukjes terugdoen in pan.
Gare rijst door groenten scheppen en over 2 borden verdelen.
Vlees op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.