Ovenschotel met gehakt en kaas
4 personen
2 uien, in ringen
150g geraspte belegen kaas
1 dikke prei, in ringen
250g champignons, in plakjes
2 el olijfolie
1 courgette, in plakken
300 g gehakt
peper en zout
1 zakje aardappelschijfjes (450g)
1 pot Aardappel Anders Pikant
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een grote, lage ovenschaal in en leg de plakken courgette op de bodem.
Verhit de olie in een koekenpan en bak eerst de uiringen zachtjes glazig.
Verdeel ze over de courgette.
Bak de preiringen in dezelfde koekenpan beetgaar en verdeel ze over de ui.
Bak de champignons op hoog vuur bruin en verdeel ze ook over de groenten.
Bak in dezelfde pan het gehakt rul, breng op smaak met peper en zout en verdeel het eveneens over de groenten.
Dek alles af met de aardappelschijfjes en verdeel de aardappel anders erover.
Strooi dan de kaas erover en laat de schotel in de oven in ca 40 min mooi goudbruin en gaar worden.