Femke's hutsefluts                    

2 personen

 

250g koelverse gevulde pasta               

zout                

2 el olijfolie                   

200g Provenc.runderreepjes/shoarma            

100g blauwschimmelkaas                 

125 ml creme fraiche             

1 blikje artisjokharten               

2 el verse basilicum, in reepjes                                    

 

 

Kook de pasta in ruim kokend water met zout in ca. 8 min beetgaar.         

Verhit intussen de olie in een wok en roerbak het vlees knapperig bruin.

Verkruimel de kaas erboven en laat op zacht vuur smelten.   

Roer de creme fraiche erdoor en verwarm het al roerend tot een lekkere saus.   

Verdun ze eventueel met een beetje kookvocht van de pasta.         

Giet de artisjokharten af en halveer ze.   

Giet de pasta af en verdeel ze over twee diepe borden.

Schep de saus erover en garneer met de artisjokharten en basilicum.

                   

Lekker met een frisse tomatensalade.