Vispasta

4 personen

 

300g pasta (fusili)  

1 gele paprika, in blokjes                     

3 tenen knoflook, gesnipperd                   

3 el olijfolie                   

150g gekookte mosselen                     

100g garnalen              

2 tl viskruiden               

125 ml creme fraiche             

100g zalmsnippers               

3 tomaten        

 

 

Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar.         

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.        

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit knoflook zachtjes aan.   

Schep de mosselen erdoor en roerbak ze ca 2 min.         

Doe de garnalen, viskruiden, creme fraiche en 125 ml water erbij.    

Voeg tomaten en paprika toe en verwarm al roerend tot mooie saus ontstaat inca 5 min.     

Roer zalmsnippers erdoor en peper en zout naar smaak.

Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde diepe borden.   

Schep de vissaus erover.             

 

Lekker met (parmesaanse) kaas bestrooien en een groene salade erbij..