Spaghetti met gerookte kip en broccoli

4 personen

 

Ballarini Gormas, bestaande uit 2 soorten kaas: gorgonzola en mascarpone     

250g broccoli               

1 rode paprika              

peper en zout               

3 el olijfolie                   

400g volkoren spaghetti                     

2 tenen knoflook                       

2 takjes tijm                 

150g Ballarini Gormas (één stuk)               

300g gerookte kipfilet             

 

 

Was de broccoli en verdeel hem in kleine roosjes.

Maak de paprika schoon en snij hem in lange reepjes.           

Kook de spaghetti beetgaar vlgs de gebruiksaanwijzing.      

Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de broccoli ca 3 min.     

Paprika erbij en roerbak weer 5 min.     

Pers de knoflook erboven uit en roerbak weer 5 min.      

Ris de blaadjes van de tijm en schep ze door de groenten.     

Snij de kaas in blokjes en de kipfilet in dunne reepjes.           

Schep de kaas en de kip door de spaghetti en verdeel op borden.

Schep de groenten eromheen.                   

 

Lekker met salade van roquette en veldsla.