Lauwwarme pastasalade
2 personen
100g fusili naturel
8 el balsamico-azijn
4 el olijfolie
1 tl Dijon-mosterd
peper en zout
50g walnoten
2 tenen knoflook
250g witte druiven
200g gerookte zalmfilet
100g roze garnalen
Kook de pasta beetgaar vlg gebruiksaanwijzing.
Klop een dressing van azijn,olie en mosterd, voor smaak peper en zout.
Giet de pasta af en roer de dressing erdoor en laat afkoelen tot lauw.
Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan ca 2 min.
Snij de knoflook in zeer dunne plakjes en doe ze bij de walnoten.
Bak ze tot de knoflook goudbruin kleurt.
Was en halveer de druiven, verwijder de pitten.
Snij de zalm in repen.
Was en knip de bieslook in stukken.
Spoel de garnalen af en laat ze uitlekken.
Verdeel de pasta met de vis, druiven, en noten over 2 borden.
Garneer met de bieslook.