Pasta met vissaus
4 personen
300g tricolore fusilli
25g boter
25g bloem
250 ml melk
1 visbouillontablet
3 tenen knoflook, geschild
1 middelgrote ui, fijngesnipperd
300g (diepvries) kabeljauwfilet, in blokjes
1 bakje roze garnalen (125g)
125 ml slagroom
3 el fijngehakte dille (vers of diepvries)
In pan met ruim kokend water en wat zout fusilli in 10 – 12 min gaarkoken
In pan met dikke bodem van boter, bloem en melk een roux maken.
Blijven roeren tot de saus mooi glad is.
Bouillontablet boven saus verkruimelen en knoflook erboven uitpersen.
Ui, kabeljauw en garnalen erdoor roeren en saus nog 10 min zachtjes verwarmen tot
de kabeljauw gaar is en uitelkaar valt.
Pasta afgieten en over vier voorverwarmde diepe borden verdelen.
Vissaus erop scheppen.
Lekker met broccoli.