Spaghetti met garnalen en kerstomaatjes
2 personen
200 g spaghetti
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, gekneusd
200 g rauwe garnalen, gepeld
250 g kerstomaatjes
1 halve rode peper, in reepjes
1 el honing
zout
2 el basilicum, fijngesneden
2 el geraspte parmesaanse kaas
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Verhit intussen de olie en bak de knoflooktenen ca 2 min op laag vuur bruin.
Neem de knoflook uit de pan en houd apart.
Draai het vuur half hoog en bak de garnalen 2 min in de knoflookolie.
Snij de gebakken knoflook fijn en voeg dit met de tomaatjes, rode peper en honing toe aan de garnalen.
Verhit alles nog ca. 5 min tot de tomaatjes zacht zijn en breng de saus op smaak met zout.
Giet de pasta af en schep de saus met de basilicum door de pasta.
Bestrooi met parmesaanse kaas.