Spaghetti–omelet
4 personen
250g spaghetti
1 ui in halve ringen
75g magere spekblokjes
1 el kruidige olie voor pizza's
6 eieren
1 dl garderoom
peper en zout
paar takjes verse basilicum
100g geraspte belegen kaas
klein potje Ital.tomatensaus met basilicum
100g gepelde garnalen
Spaghetti breken, beetgaar koken en laten uitlekken.
Spekblokjes in grote koekenpan uitbakken.
Dan de uien in bakvet fruiten.
De olie erbij gieten, spaghetti erbij en 5 min omscheppend bakken.
Eieren met de room, peper en zout loskloppen.
Paar basilicumblaadjes fijnknippen en samen met kaas bij eimengsel.
Eimengsel bij spaghetti schenken, de bovenkant moet glad zijn.
Omelet in ca 15 min laten garen, af en toe met vork inprikken.
De tomatensaus verwarmen en de garnalen erdoor roeren.
De omelet in vieren snijden en op verwarmde borden leggen.
Royaal tomatensaus erover scheppen en met basilicum garneren.