Vispasta
4 personen
300g pasta (fusili)
1 gele paprika, in blokjes
3 tenen knoflook, gesnipperd
3 el olijfolie
150g gekookte mosselen
100g garnalen
2 tl viskruiden
125 ml creme fraiche
100g zalmsnippers
3 tomaten
Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit knoflook zachtjes aan.
Schep de mosselen erdoor en roerbak ze ca 2 min.
Doe de garnalen, viskruiden, creme fraiche en 125 ml water erbij.
Voeg tomaten en paprika toe en verwarm al roerend tot mooie saus ontstaat inca 5 min.
Roer zalmsnippers erdoor en peper en zout naar smaak.
Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde diepe borden.
Schep de vissaus erover.
Lekker met (parmesaanse) kaas bestrooien en een groene salade erbij..