Claressefilet met roergebakken paddenstoelen
500g claressefilet, in 4 gelijke stukken (of tilapia of pangasius)
Zout en versgemalen peper
2 el bloem
4 el olijfolie
2 el boter of vloeibaar bakproduct
2 sjalotten gesnipperd
2 tenen knoflook gesnipperd
4 takjes tijm of salie
1 laurierblad
600g gemengde paddenstoelen, schoongemaakt en in stukken
Verwarm de oven voor op 100 gradenC
Bestrooi de vis met peper, zout en bloem
Verwarm 2 el van de olie met de boter in een grote koekenpan en bak de visfilets aan beide kanten goudbruin
Leg ze op een bakplaat en houd ze warm in de oven
Verwarm de rest van de olie en fruit de sjalotten ca 5 min op middelhoge stand
Voeg de knoflook, kruiden en paddenstoelen toe en roerbak op hoge stand enkele minuten tot de paddenstoelen rondom bruin zijn
Breng de paddenstoelen op smaak met versgemalen peper en serveer ze bij de vis.