Gebakken kabeljauw met parmesaankorstje
4 personen
4 stukken kabeljauwfilet
3 theel. olijfpasta
50 gr zongedroogde tomaten
75 gr wittebroodkruimels
2 eetl gehakte peterselie
1 geperst knoflookteentje
1 chili peper
2 dl olijfolie
1 eetl citroensap
25 gr parmesaanse kaas
Verwarm de oven op 200 gr.
Smeer de vis in met olijfolie pasta en leg de vis op een ingevet bakblik.
Snij de zongedroogde tomaat in fijne stukjes.
Meng ze met de broodkruimels, peterselie, knoflook en gemalen peper.
Roer olie en citroensap door de massa en meng er de kaas door.
Breng op smaak met peper en zout.
Druk het mengsel op de vis en bak de vis in ong. 10 minuten gaar en de korst knapperig of zolang als nodig.
Serveer met stukjes gefrituurde aardappel en een salade.