Kabeljauw met kokos
4 personen
1 gele paprika
1 rode ui
3 el zonnebloemolie
1 pak bourgondische krieltjes
100g diepvries doperwtjes
400g verse kabeljauwfilet
30g klapper, geraspte kokos
peper en zout
Paprika wassen, zaadlijsten eruit en vruchtvlees in reepjes snijden.
Pel de ui en snij hem in parten.
Olie in wok verhitten en ui ca 3 min op matig vuur fruiten.
Paprika erbij en ca 3 min meebakken.
Krieltjes en doperwtjes erbij en nog ca 4 min gaarbakken.
Haal de groenten uit de wok.
Snij de kabeljauw in repen.
Bak in dezelfde wok de kabeljauw in ca 4 min gaar.
Doe de groenten erbij en breng op smaak met zout en peper.
Rooster de kokos in een droge koekepan in ca 3 min lichtbruin.
Bestrooi het gerecht met de kokos.