Kabeljauw met kokos                

4 personen

 

1 gele paprika              

1 rode ui                      

3 el zonnebloemolie            

1 pak bourgondische krieltjes           

100g diepvries doperwtjes                   

400g verse kabeljauwfilet               

30g klapper, geraspte kokos            

peper en zout                                       

 

 

Paprika wassen, zaadlijsten eruit en vruchtvlees in reepjes snijden.

Pel de ui en snij hem in parten.  

Olie in wok verhitten en ui ca 3 min op matig vuur fruiten.

Paprika erbij en ca 3 min meebakken.     

Krieltjes en doperwtjes erbij en nog ca 4 min gaarbakken.     

Haal de groenten uit de wok.    

Snij de kabeljauw in repen.  

Bak in dezelfde wok de kabeljauw in ca 4 min gaar.      

Doe de groenten erbij en breng op smaak met zout en peper.         

Rooster de kokos in een droge koekepan in ca 3 min lichtbruin.   

      

Bestrooi het gerecht met de kokos.