Koolvisfilet in sojasaus
4 personen
300g witte snelkookrijst
1 pak koolvisfilet (diepvries 400g)
6 el Kikkoman Sojasaus
1 tl gemberpoeder
1 rode peper, in reepjes
1 citroen
4 el sesamolie
2 zakken chinese roerbakmix (a 400g)
kleine platte ovenschaal, ca 1 ltr
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Rijst koken vlg gebruiksaanwijzing.
Vis in ovenschaal leggen.
4 el sojasaus mengen met gemberpoeder.
Peperreepjes over vis verdelen.
Citroen schoonboenen en 4 plakjes eraf snijden, rest uitpersen.
Citroensap samen met sojasaus over vis schenken.
Schijfjes citroen erop leggen.
Vis in midden van oven in ca 20 a 26 min gaar laten worden.
In wok of braadpan olie verhitten en groentenmix ca 5 min roerbakken.
Rest van sojasaus meeverwarmen.
Gerecht op smaak brengen met peper en zout.
Rijst en groentenmengsel serveren met de vis in sojasaus.