Kipsalade met mango en geitenkaas
2 el pijnboompitten
1 rijpe mango, geschild
4 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 zak spinazie (300g)
300g kipfilet, in reepjes
1 zak gemengde salade (300g)
½ komkommer, in plakjes
4 el balsamicoazijn
Rooster de pijnboompitten 3 min in een koekenpan, zonder boter of olie.
Laat afkoelen op een bord.
Snij het vruchtvlees van de mango in reepjes van ½ cm
Verhit 2 el olie in een wok.
Voeg de knoflook en de spinazie in delen toe.
Laat slinken en breng op smaak met peper en zout.
Laat uitlekken ineen zeef.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan.
Bestrooi de kip met peper en zout en bak in 4 min bruin en gaar.
Verdeel de sla en komkommer over de vier borden, schep de spinazie erop en verkruimel de geitenkaas erover.
Voeg de kip en mango toe.
Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.