Gevulde kipfilets met aardappelpuree                 

2 personen

 

2 kipfilets                     

2 plakjes rauwe ham (Schwarzwalder)                       

\2 plakjes kaas             

2 plakjes tomaat                       

1 tl gedroogde Provencaalse kruiden            

1 el olijfolie                   

bloem              

1 zakje Maggi Puree a la Minute Nat.                                          

 

 

Snij de kipfilets horizontaal in, klap ze open en leg ze tussen 2 laagjes folie.     

Rol ze met de deegroller dun uit.      

Bestrooi ze van binnen met peper en zout en provinciale kruiden.           

Leg op iedere filet:een plakje ham, plakje kaas en een plakje tomaat.  

Vouw de filets dicht en steek ze vast met cocktailprikkers.           

Bestrooi ze met zout, peper en wat bloem.       

Verhit de boter en olijfolie in een koekenpan en bak de filets op matig vuur in ca. 10 min bruin; keer ze halverwege.      

Bereid intussen de maggi-puree volg de gebruiksaanwijzing.                  

 

Tip:

Strooi wat parmesaanse kaas over de puree.