Kalkoenfilet tandoori                      

4 personen

 

6 el Griekse youghurt (Nestlé)

5 el Patak's Tandoori (Indiase kerriepasta)                  

500g kalkoenfilet                  

2 komkommers            

2 vleestomaten             

2 tenen knoflook, geperst            

1 pakje naanbrood met knoflook                            

en koriander (Patak's)                      

 

grillpan gebruiken         

 

 

3 el yoghurt mengen met de kerriepasta            .

Kalkoenfilets in plakjes snijden en besmeren met kerriepasta-mengsel.         

Afgedekt ca 15 min laten marineren.       

Komkommer met kaasschaaf in plakjes schaven, peperen en zouten.

Tomaten in vieren, zaadjes eruit en vruchtvlees in reepjes snijden.

Tomaten en komkommer doorelkaar scheppen.        

Knoflook erbij en rest van de yoghurt erdoor scheppen.

Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.      

Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca 5 min roosteren, halverwege omkeren          

 

Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade