Kip tandoori Mama                         

4 personen                 

 

1 grote ui                     

3 tenen knoflook                       

1 rode paprika              

1 gele paprika              

100g peultjes               

500g kipfilet                 

3 el olijfolie                   

1 zakje kip-tandoori-mix                 

125 ml creme fraiche             

 

 

Pel en snipper de ui en tenen knoflook.          

Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes.   

Haal de peultjes af en halveer ze.           

Snij de kipfilets in grove stukken, verhit de olie in een wok en bak de kip lichtbruin.   

Bak de ui en knoflook ca 2 min zachtjes mee.    

Schep de paprika's en peultjes erdoor en bak alles nog ca 2 min.         

Doe de tandoori-mix met een scheutje water en de creme fraiche erbij.     

Verwarm het geheel dan nog ca 5 min heel zachtjes.         

 

Serveer dit gerecht met rijst en een gemengde salade met wat vers geraspte wortel.