Kippenlevertjes met aardappel en paksoi          

2 personen

 

500g aardappelen                 

1 ui, gesnipperd            

500g paksoi                 

200g kippenlevertjes             

50g boter                     

cayennepeper              

peper en zout               

21 tenen knoflook, geperst            

1 el sojasaus               

 

 

Aardappelen in kleinere stukken snijden, koken en laten afkoelen.          

Blad en stengels van paksoi in reepjes snijden.

Levertjes droogdeppen en halveren.          

In koekenpan helft van boter verhitten en aardappelen in ca 10min goudbruin bakken.           

Intussen in braadpan rest van boter verhitten en lever in 3 min bakken.           

 

Erbij: ui, snuf cayenne, peper en zout.

Knoflook erbij en 2 min meebakken.     

Paksoi erbij en 3 min meebakken, regelmatig omscheppen.   

Sojasaus erdoor mengen en dan aardappelen erdoor scheppen.        

Op smaak brengen met peper en zout.