Provencaalse kip
4 personen
600g kipfilet
1 pak Knorr-mix voor Cocq au Vin
2 el zonnebloemolie
1ui, gesnipperd
2 rode paprika's, in reepjes
50g zwarte olijven met pit
1 blikjes tomatenblokjes, ca 400gr
1 pak aardappelpuree à la minute (3 zakjes, Maggi)
Kipfilet in stukken snijden van 3 cm en vlg gebruiksaanwijzing ca 10 min marineren in marinademix (uit pak) en zonnebloemolie .
In braadpan kipfilet bakken en uit pan scheppen.
In achtergebleven marinade ui en paprika ca 3 min bakken.
Kip, olijven, tomaten, 1 dl water en sausmix uit pak toevoegen.
Geheel roeren.
Aan de kook brengen en ca 10 min open zacht koken.
Aardappelpuree klaarmaken vlg gebruiksaanwijzing.
Kip serveren met puree.
Lekker met kropsla.