Sitemap
- Home
- Barbecue
- Barbecue-marinade
- Buikspek van de BBQ
- Burban style sticky fingers
- Forel met bacon
- Gemarineerde rib-eye
- Kabeljauw - garnalenspiezen
- Kip met hooi
- Kipwings
- Lamskoteletten
- Marinade voor groenten
- Marinade voor vis
- Marinade voor vlees
- Mosterdspeklappen van het rooster
- Vleesspies
- Warm gerookte zalmzijde van de bbc
- Bijgerechten
- Aardappelgratin stap voor stap
- Ansjovispasta (Anchoiade)
- Crispy aardappelen
- Exotische tomatensalade
- Gegratineerde aardappelschijfjes
- Gegrilde tomaten
- Geroosterde aardappelen
- Gesmoorde tomaten met gember
- Gevulde portobello uit de oven
- Komkommersalade met zure room
- Luxe pureestamppot
- Sjalotjes in rode wijnsaus
- Stoofpeertjes extra
- Tomaten met krokant deksel
- Tuinbonen met spekjes en tijm
- Zoetzure komkommer
- Deegwaar
- Diversen
- Aardappelpizza
- Ansjovisboter
- Beierse gehaktkoekjes
- Bierbeslag
- BUIKVET WEG!
- Champignon - kaasfondue
- Citroenboter
- Gebakken krieltjes met sla en worst
- Geitenkaas in kruidenolie
- Knoflookboter
- Kroketjes
- Leverworst in het zuur
- Olie aromatiseren 1
- Olie aromatiseren 2
- Paella
- Pannenkoeken met andijvie gevuld
- Paprika-tomatenboter
- Peterselie-ansjovisboter
- Rijstschotel met jus van rode pesto
- Snelle jachtschotel
- Stoofpotje uit Bastogne
- Stoverijtje alle vijf
- Dranken
- Dressings
- Eenpans
- Boeuf bourguignon
- Bourgondische stoofpot
- Chili con carne
- Chilischotel met komkommer en spekjes
- Hongaarse goulash
- Hutspot met salami
- Jambalaya
- Kippenlevertjes met aardappel en paksoi
- Maaltijd rijstsalade
- Mama´s hete bliksem
- Mexicaanse runderstoof
- Najaarspannetje met kip, spek, casselerrib en savooiekool
- Romige visschotel
- Runderstoof met bier en krieltjes
- Vlaams stoofpotje
- Zuurkool met hamlappengoulash
- Eieren
- Fondue
- Gebak
- Gevogelte
- Amerikaans rijstpannetje
- Aspergesragout met kalkoen
- Baskische kipschotel
- Coq au vin
- Drumsticks met roomsaus
- Eendenborst met cranberry-rodewijnsaus
- Eend met romige portsaus
- Eend met whisky-haha
- Gebakken rijst met kip en doperwtjes
- Gebraden kip uit de oven
- Gegratineerde kip met knoflook en kappertjes
- Gemarineerde kippevleugels
- Gestoofde kip met sinaasappel
- Gevulde kipfilets met aardappelpuree
- Hete kip
- Jonge eend met knolselderijpuree
- Kalkoen in rozemarijnsaus
- Kalkoenfilet tandoori
- Kalkoen(kip)filets met gekarameliseerde sjalot
- Kalkoenragout
- Kip à la Grand’mère 1
- Kip a la Grand' mère 2
- Kip à la Périgourdine
- Kipfilet, gevuld met komijnekaas en gember
- Kipfilet met bleekselderij, champignons en bier
- Kipfilet met gorgonzolasaus
- Kipfilet met pesto
- Kipfilet met romige champignonsaus
- Kipfilet met spinazie
- Kip in bier
- Kip in Cava
- Kip in het pannetje met zwarte pruimen
- Kip in kruidige tomatensaus en aubergine
- Kip in Rieslingsaus met paddestoelen
- Kip met abrikozen
- Kip met cashewnoten in ovencasserolle
- Kip met cola
- Kip met doperwten en artisjokharten
- Kip met geitenkaas en bacon
- Kip met groene olijven
- Kip met hete uien
- Kip met knoflook en olijven
- Kip met olijven
- Kip met prei á la crème
- Kip tandoori
- Kippenbillen–drumsticks
- Kippenbouten in wijnsaus
- Kippenbouten gevuld met champignons en spekjes
- Kippenboutjes in knoflook
- Kippenboutjes met dadels en bier
- Kippenlevercurry
- Kippenleverpaté
- Kippenlevers in rode wijn
- Kippenlevertjes met aardappel en paksoi
- Kippenlevertjes met perzik
- Kippenlevertjes speciaal, met bier
- Kippenpoten in rode wijnsaus
- Kippenpoten in sojamarinade
- Kipragout met aspergestukjes
- Kip-rijstpannetje
- Kipsalade met witlof
- Kipschnitzel met gebakken appel
- Kip tandoori Mama
- Kip-witlof-kaasschotel
- Knoflookkip
- Koude kip met romige sherrymayonaise
- Lente rijstpannetje met kip
- Ouderwetse kip uit de oven, van Ome Felix
- Pikante drumsticks 1
- Pikante drumsticks 2
- Pittige kip met knapperige taugé
- Pittige pilav met kalkoen
- Portugese scharrelkip
- Provencaalse kip
- Provencaalse kip uit de oven
- Provencaals stoofpotje
- Ratatouille met kippenlevertjes
- Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
- Roergebakken asperges met kip
- Roergebakken kip in aspergesaus
- Stoofpotje van kip met balletjes en tomaat
- Surinaamse kip
- Tandoori-gember kippenbouten
- Tandoori murgh (Indiaas gekruide drumsticks)
- Thaise kip met paprika
- Toscaanse kip
- Wilde-eendenfilets en –boutjes
- Zoetzure kip met prei en banaan
- Zonnige kippelevertjes
- Groenten
- Aardappel-courgette gratin
- Aardappelcurry met bloemkool
- Aardappelpuree met andijvie
- Asperges met eiersaus
- Asperges op limburgse wijze
- Aspergesragout met kalkoen
- Bonenschotel met salami
- Boston baked beans
- Broccoli-soufflé
- Elzasser zuurkoolschotel 1
- Elzasser zuurkoolschotel 2 (choucroute)
- Gegratineerde fruitige zuurkool
- Gegratineerde spinazie-hamrolletjes
- Gegrilde asperges met spek
- Gelderse zuurkooltaart met rookworst en salami
- Knolselderijpuree
- Ovenschotel met asperges en ham
- Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
- Roergebakken sperciebonen met casselerrib
- Roergebakken spruitjes
- Spinazie met gedroogde tomaatjes en feta
- Spruitjes met geitenkaas
- Spruitjes met ham en kaas
- Spruitjes met spek en ui
- Spruitjes uit de wok
- Zomers stoofpotje
- Zuurkooltaartje met shoarmavlees
- Hapjes
- Ansjovistoast
- Bloemkool met crème fraîche
- Camembert-snack
- Chorizo hapje 1
- Chorizo hapje 2
- Chorizohoorntje met olijf en paprika
- Eenhapsquiches
- Eiersalade met bacon
- Garnalen-spekspiesjes met kruidensaus
- Garnalentaartjes
- Gebakken niertjes met champignons
- Gehaktballetjes in zoetzure saus
- Gehaktballetjes met tomatensaus
- Geitenkaas in rozemarijnolie
- Gekruide gehaktballetjes
- Hete gehaktballetjes in pittige tomatensaus
- Italiaans kaasbrood
- Kaascrème met gember op roggebrood
- Kipfilethoorntjes met kerriesalade
- Kip-tomaatspiesjes
- Kipvingers
- Olijven-roomkaas chorizo
- Open toast met brie en aardbeien
- Palinghapje op komkommer
- Pikante kippenvleugeltjes
- Pita-zalmsnack
- Rookvlees-geitenkaasrolletjes
- Roomkaas met garnalen
- Stokbrood met pikant gehakt uit de oven
- Toastje met champignons
- Tomaat-ansjoviscrème
- Weens sneetje
- Witlofblaadjes met zalm
- Zalmtartaar
- Kaasgerechten
- Nagerechten
- Oosters
- Babi ketjap met sperziebonen
- Babi pangan 1
- Babi pangan 2
- Bami speciaal
- Chinese soja-sesamkip met paksoi en rijst
- Gekruide rundvleesschotel
- Gele rijst met pittige kip
- Gemarineerde speklapjes met babi pangangsaus
- Hete kip met komkommersalade
- Indiase currie met gamba's
- Indiase tandoori-filet met sambalboontjes en kerrieaardappelen
- Indische gamba's
- Indische spekreepjes
- Indische vis
- Indonesisch varkensvlees met gele rijst
- Japanse speklapjes
- Javaans stoofvlees met sajoer en rijst
- Javaans stoofvlees voor twee dagen
- Kip-kerrieschotel
- Komkommer in het zuur
- Mie met kerriemosselen
- Mieschotel met pittige vleesreepjes
- Mihoen met kipreepjes en cashewnoten
- Nasi goreng speciaal (huisrecept)
- Oeng' kep (pikant gesmoord rundvlees)
- Oosterse hamlapjes
- Oosterse kip met satésaus
- Oosterse speklapjes
- Pindasaus
- Pittige bami goreng
- Pittige rijst met cashewnoten
- Pittig varkensvlees
- Rendang
- Rendang met gele rijst
- Saté
- Sateh babi (of ajam)
- Saté van lamsvlees
- Thaise saté
- Tilapia met pittige roerbakgroenten
- Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
- Ouderwets
- Ovenschotels
- Aardappelgratin
- Aardappelovenschotel
- Amerikaanse spare-ribs
- Bonenschotel met calamares, kabeljauw en garnalen
- Bruine bonen uit de oven
- Chili-visschotel uit de oven
- Elsje’s macaroni
- Gegratineerde koolschotel
- Gegratineerde prei-camembert ovenschotel
- Gegratineerde spinazieschotel met baars en gerookte zalm
- Gegratineerde veldsla–stamppot
- Gehaktschotel met aardappel en tomaat
- Groentenschotel met shoarmavlees
- Hachee van zuurvlees
- Hete bliksem met spek
- Indiase spinazieschotel
- Italiaanse aardappelgratin
- Jachtschotel
- Jachtschotel met appel
- Jambalaya
- Kerstomaatjestaart
- Moussaka
- Ovenschotel met asperges en ham
- Ovenschotel met gehakt en venkel
- Ovenschotel met groene kool en krabbetjes
- Ovenschotel met pasta en salami
- Ovenschotel met tonijn en courgette
- Ovenschotel met tortellini en paddestoelen
- Ovenschotel van kabeljauw en bacon
- Ovenschotel met gehakt en kaas
- Paddenstoelentaart met spek
- Paella
- Pittige lasagne met chorizo
- Prei–ovenschotel
- Spinazie-zalmschotel
- Spinazie–geitenkaastaart
- Spinazietaart met geitenkaas
- Spinazie-zalmschotel
- Spruitjes uit de oven
- Witlof–kipschotel
- Witlof-ovenschotel met gorgonzola
- Witlofschotel met gehakt
- Zalige Zuurkoolschotel
- Zalmsteak met mierikswortelsaus
- Zuurkoolrolletjes
- Pasta's
- Andere macaroni ovenschotel
- Courgette-zalm-roomsaus voor bij pasta's
- Elsje’s macaroni
- Farfalle met spinazie en champignons
- Femke's hutsefluts
- Fusilli met zalm en asperges
- Gegratineerde macaroni met ham
- Geroosterd varkensvlees met tagliatelle
- Koude macaroni
- Lasagne met frutti di mare
- Lasagne van Mirjam
- Lauwwarme pastasalade
- Lintmacaroni met rivierkreeftjes
- Macaroni met asperges
- Macaroni met kippelevertjes
- Macaroni met salami
- Macaroni met tonijn en tomaat
- Macaroni ovenschotel
- Nepnasi
- Ovenpasta met ei
- Pasta lemona
- Pasta met broccoli en worst
- Pasta met groene asperges in kaassaus
- Pasta met pepersalami en magor
- Pasta met perzik en kip
- Pasta met tonijnsaus en komkommersla
- Pasta met vissaus
- Pasta pesto
- Pasta pesto van farfalle met kalkoen
- Pasta van serranoham en kruidenkaas
- Penne met asperges en ham
- Penne met gedroogde tomaatjes en pijnboompitten
- Penne met gerookte zalm
- Spaghetti ala Mama Togni
- Spaghetti bolognese 1
- Spaghetti bolognese 2
- Spaghetti carbonara
- Spaghetti carbonara, eenvoudig
- Spaghetti met garnalen en kerstomaatjes
- Spaghetti met gerookte kip en broccoli
- Spaghetti met knapperige bacon
- Spaghetti met knoflook, olie en chilipeper
- Spaghetti met marinarasaus
- Spaghetti met provençaalse saus
- Spaghetti met runderreepjes
- Spaghetti met ui-ansjovissaus
- Spaghetti–omelet
- Tagliatelle alla carbonara
- Tagiatelle met champignons en witlof
- Tagliatelle met garnalen-roomsaus en spinazie
- Tagliatelle met kip en kaassaus
- Tagliatelle met romige garnalensaus
- Tagliatelle met salami en spinazie
- Toscaanse pasta met pestospinazie en gerookte kip
- Verse lintmacaroni met ei–speksaus
- Vispasta
- Zomerpasta uit de oven
- Paté's & Terrines
- Quiches
- Aspergequiche met zalm
- Clafoutis van tomaat, olijven en tonijn
- Hartige uientaart
- Makreel-spektaart
- Paddenstoelen-preitaart
- Paprika-geitenkaastaart
- Quiche met zalm en aspergesaus
- Ratatouillequiche
- Ratatouilletaart
- Romige zuurkoolquiche
- Spinazie–gehakttaart
- Tomatenquiche met pepercervelaat en olijven
- Zalmquiche met venkel en tuinkruiden
- Zalmtaart
- Zalmtaart met brie
- Zalmtaart, warm of koud
- Salades
- 24-uurs salade
- Aardappelsalade met ansjovisdressing
- Aardappelsalade met haring
- Andijviesalade
- Aspergesalade
- Aspergesalade met basilicumdressing en lamsham
- Aspergesalade met zalmreepjes en creme fraiche
- Bleekselderie-kaas-vruchtensalade
- Boerensalade
- Caesarsalade
- Champignonsalade
- Champignonsalade met gerookte zalm
- Feta-salade
- Garnalensalade met tomaten
- Gemengde salade
- Gemengde salade met koriander
- Griekse boerensalade
- Hamsalade met peultjes en kaas
- Haring-aardappelsalade met ei
- Haringsalade met garnalen
- Hollandse vissalade
- Indiase kipsalade
- Insalata ancona
- Kalkoensalade met ananas en bleekselderij
- Kipsalade met mango en geitenkaas
- Komkommer-aardappelsalade met zeebanket
- Kropsalade
- Kruidensalade met paling
- Lauwwarme aardappelsalade met feta
- Lauwwarme pasta-salade
- Lauwwarme witlofsalade met appel
- Maaltijdsalade met kaas en salami
- Maaltijdsalade met postelein, spek en kaas
- Marokkaanse tomatensalade
- Mexicaanse salade
- Oosterse tonijn-krabsalade
- Pastasalade met gerookte kip
- Tomatensalade met gorgonzola
- Pastasalade met tonijn
- Pastasalade met zalm
- Pittige aardappelsalade
- Provencaalse salade
- Salade Du Barry
- Salade met garnalen en kip
- Salade met geitenkaas
- Salade met gerookte forel en mieriksworteldressing
- Salade met gevuld pitabroodje
- Salade met makreelfilets
- Salade Nicoise
- Salade van lintmacaroni, champignons en blauwe kaas
- Spaanse garnalensalade
- Spinaziesalade
- Spinaziesalade met gegratineerde geitenkaas
- Spinaziesalade met geitenkaas
- Tomaatsalade
- Tomatensalade met tonijn
- Vijf Franse salades met tomaat
- Visserssalade met zoute haring
- Waldorfsalade
- Witlofsalade met brie
- Zalmsalade met asperges
- Zeevruchtensalade
- Zomerse maaltijdsalade met kip en meloen
- Zomerse salade met tonijn
- Zomerse worstjessalade
- Zomerse zalmsalade
- Sauzen
- Aïoli (Knoflooksaus)
- Barbecue-saus, de enige echte!
- Blue-cheese dressing
- Carpaccio dressing
- Champignon-roomsaus
- Courgette-zalm-roomsaus voor bij pasta's
- Cranberrysaus
- Jachtsaus met spek en champignons
- Mosterdsaus
- Mosterdsaus voor lamsvlees
- New England barbecuesaus
- Olijvenpesto
- Paprikasaus
- Pastasaus á la Arabiata
- Patésaus
- Pestosaus met tomaat en kappertjes
- Pikante barbecuesaus
- Pindasaus 1
- Pittige mosterdsaus
- Roomsaus met gorgonzola en bleekselderij
- Roux–fondue met champignons
- Rozemarijn-honingsaus voor lamsvlees
- Satésaus met komkommer en taugé
- Saus voor allerlei cocktails
- Scherp-pikante malagasaus
- Sinaasappelsaus
- Spaanse saus
- Tomatensaus met courgette en olijven
- Tonijnsaus met zwarte olijven
- Zelfgemaakte cranberrysaus
- Zelfgemaakte mayonaise
- Zelfgemaakte wildsaus
- Schaal- en schelpdieren
- Gamba’s met pepers
- Gamba's met piri piri
- Gambaspiezen
- Gambaspiezen met knoflook en citroen
- Gamba's van de grill
- Garnalencocktail
- Garnalen in koriandermasala
- Garnalen- of zalmschelpjes
- Gebakken grote garnalen met groentenbatonnets
- Gebakken mosselen met cocktailsaus
- Gefrituurde garnalen
- Gegratineerde gamba's
- Gegratineerde mosselen
- Gemarineerde mosselen
- Geplette aardappelen, zeeuwse mosselen en garnalen
- Geroosterde gamba’s 1
- Geroosterde gamba's 2
- Geroosterde garnalen
- Gesauteerde mosselen
- Grillmosselen
- Grote garnalen met ketjapsaus
- Mosselen in kervelsaus
- Mosselen met knoflook
- Mosselen op zijn Belgisch
- Mossel-zalmspiesjes met dille-roomsaus
- Oriëntaalse garnalen
- Piri piri garnalen
- Roergebakken garnalen met groenten uit de wok
- Scampi diabolique
- Tagliatelle met romige garnalensaus
- Snacks
- Soepen
- Aspergesoep met garnalen
- Champignon-knoflooksoep
- Dillesoep met gerookte zalm
- Doperwtensoep met gerookte zalm
- Doperwtensoepje met repen ham
- Echt Groningse erwtensoep
- Erwtensoep van Appie
- Gazpacho (koude pittige tomatensoep)
- Gebonden uiensoep
- Komkommer-garnalensoep
- Koude tomatensoep
- Maaltijdmosterdsoep met dille
- Mediterrane soep uit de wok
- Mosselsoep met chorizo
- Mosterdsoep
- Mosterdsoep, iets anders
- Mosterdsoep met gamba`s
- Mosterdsoep met plakjes rookworst
- Paprika-tomatensoep met chorizo
- Preisoep
- Romige maissoep met pittige kaas
- Romige mosterdsoep
- Soep á la Oma
- Thaise uiensoep
- Tomatensoep oelala
- Uiensoep met gruyèretoast
- Uiensoep met spek en bier
- Vissoep
- Stamppotten
- Andere andijviestamppot
- Andijviestamppot met komijnekaas
- Andijviestamppot van Bob
- Exotische hutspot
- Hutspot met krabbetjes en mosterd
- Knolselderijpuree
- Mediterrane boerenkool stamppot
- Paksoi-stamppot met champignons en spek
- Pittige andijviestamppot met spekjes
- Preistampot met pesto en walnoten
- Ruccolastamppot met mosterdkarbonades
- Stamppot met doperwtjes en munt
- Stamppot-frisée met kaas en noten
- Stamppot met sausijsjes
- Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
- Zomerstamppotje
- Zomerstamppotje met italiaanse gehaktballetjes
- Tapas
- Tapenades & Pesto's
- Tosti's
- Vegetarisch
- Vis
- Aardappelsalade met ansjovisdressing
- Beslag voor visfrituur
- Carpaccio van tonijn
- Chili-visschotel uit de oven
- Claressefilet met roergebakken paddenstoelen
- Creoolse visschotel
- Forelfilet met Spaanse saus
- Forel met garnalensaus
- Forel met oregano uit de oven
- Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd
- Gebakken kabeljauw met parmesaankorstje
- Gebakken zalm
- Gebakken zalm met knoflook en spekjes
- Gebakken zalm met romige komkommer
- Geglaceerde zalm
- Gegratineerde kerrie-visschotel
- Gegrilde tilapia met chili, sesam en gebakken rijst
- Gegrilde zalm met aardappelsalade
- Gemarineerde verse zalm met hofmeestersaus
- Gerookte zalmrolletjes
- Gestoofde kabeljauw met kruiden uit de magnetron
- Indische vis
- Ingepakte zalm
- Inktvis naar Siciliaans recept
- Kabeljauwfilet met gorgonzola
- Kabeljauw met champignons, verpakt in Spaanse ham
- Kabeljauw met kokos
- Kabeljauw met mosterdboter
- Kabeljauw speciaal
- Koolvisfilet in sojasaus
- Oosterse tilapiafilet met groenten
- Pangasius à la Veracruzana
- Pangasiusfilet in tomaten-spekjessaus
- Penne met roodbaarsfilet
- Pittige geroosterde garnalen
- Pittige Victoriabaars met roergebakken groenten
- Roergebakken garnalen met groenten uit de wok
- Romige visschotel
- Roodbaars met mierikspuree
- Rucolasalade met zalm uit de oven
- Salade met makreelfilets
- Sardines uit de oven
- Scheveningse bouillabaise (vissoep)
- Stoofschotel met tonijn en paprika
- Teriyaki-zalm met peultjes
- Thaise aardappel-viskoekjes
- Tilapia
- Visfilets met garnalen-wijnsaus
- Vis met een korstje
- Vissoufflé
- Wijting met kaas uit de oven
- Zalmfilet met bieslook en mierikswortel
- Zalmfilet met garnalensaus
- Zalmfilet met groene olijftapenade
- Zalmfilet met mosterdsaus
- Zalmfilet met rodepeperkorst
- Zalmfilet met spinaziesaus
- Zalm met basilicum-mosterd-roomsaus
- Zalm teriyaki
- Zarzuela
- Zeeuws vispotje van Pauline
- Zeevruchtensalade met sinaasappeldressing
- Vlees - Kalf
- Vlees - Lam
- Curry met lamsgehakt en bier
- Gemarineerde lamskebabs met yoghurtsaus
- Gestoofd lamsvlees
- Italiaanse lamsstoofpot
- Lamsbout
- Lamsbout, iets anders
- Lamsbout met ansjovisfilets
- Lamsfilet met rode wijn en chorizo
- Lamslever in rodewijnsaus
- Lamsstoofpot met couscous
- Lamsstoofpot met witte bonen
- Merguez gehakt
- Vlees - Rund
- Beef Stroganoff
- Boeuf bourguignon 1 (Runderstoofpot met rode wijn)
- Boeuf bourguignon 2
- Brabantse hachee
- Carbonada criolla
- Chili con carne
- Curry van rundvlees en spinazie
- Draadjesvlees
- Gegratineerde ossentong
- Gehaktballen van Cas
- Gestoofde ossenstaart
- Gestoofde sucadelapjes
- Griekse rundervinken
- Hachee van zuurvlees
- Hamburgers van Rudolf
- Herfststoof met bockbier en zuurkool
- Hongaarse goulash
- Jachtschotel met pruimen
- Javaans stoofvlees met sajoer en rijst
- Javaans stoofvlees voor twee dagen
- Lekkere runderstoofpot
- Lendelappen in de mayonnaise (Boeuf a la Stroganoff)
- Limburgse stoofschotel met rundvlees en prei
- Limburgs stoofvlees
- Limburgs zoervleisj
- Oeng'kep
- Pittig gestoofde runderlappen
- Riblappen gestoofd in rode wijn
- Rundercurry met abrikozen
- Runderstoof met bier en krieltjes
- Runderstoofpotje met appelstroop
- Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
- Rundvlees met bier en gemberkoek
- Rundvlees met mosterdsaus
- Rundvleesschotel in bruin bier
- Stoofpotje uit de buik van Parijs
- Stoofsel van oma
- Stoofvlees in biersaus
- Stoofvlees met bier
- Sukadelapjes met ontbijtkoek en rozijnen
- Sukadevlees in rodewijnsaus
- Vlaamse zomerstoofpot
- Zoervleisj 1
- Zoervleisj 2
- Vlees - Varken
- Beenham
- Babi pangan 1
- Babi pangan 2
- Boerenworst met mosterdpuree en gebakken uien
- Bouwkeet
- Brabantse schouderkarbonades in honing-whiskysaus
- Cordon bleu met gorgonzola
- Gegratineerde spinazie-hamrolletjes
- Gegrilde gemarineerde speklapjes
- Gegrilde karbonade met paprika en cheddar
- Gemarineerde karbonade met tomatensaus
- Gemarineerde spareribs
- Gemarineerde speklapjes
- Gemarineerde speklapjes met babi pangangsaus
- Geroosterde speklapjes teriyaki
- Geroosterd varkensvlees
- Gestoofde hamlappen in bokbier
- Gevulde schnitzel
- Haaskarbonade met ananas-mosterdsaus
- Hamlapjes speciaal
- Hamlappen in mosterd–saliesaus
- Herfsthaasjes met paddenstoelen
- Indiase tandoori-filet met sambalboontjes en kerrieaardappelen
- Indische spekreepjes
- Indonesisch varkensvlees met gele rijst
- Japanse speklapjes
- Karbonades in rode wijn
- Karbonades met tomaten-wijnsaus
- Leverragout
- Moorse vleesspiesjes
- Oosterse hamlapjes
- Pikante leverragout
- Pikante spareribs a la Cas
- Pittige spareribs in Hoisinsaus
- Pittige speklapjes met rodekool
- Pittig varkensvlees met wijn-gembersaus
- Procureur (varkensnek) uit de oven.
- Ribkarbonade, gevuld met brie en spinazie
- Ribkarbonades met mosterd-roomsaus
- Roergebakken speklapjes met spruitjes en sesam
- Roergebakken speklappen met ketjapsaus
- Roergebakken spekreepjes met broccoli en mie
- Saté babi (of ajam)
- Sausage pie (Engelse gehakt pie)
- Saucijsjes met zoetzure saus
- Schnitzel in romige paprikasaus
- Schouderkarbonade met Italiaanse smoorsaus
- Schweinebraten
- Shoarma-zuurkooltaartje
- Snelle romige shoarmaragout
- Spareribs a la Cas 2
- Spareribs in sojasaus (oelala !!)
- Spek met paddenstoelenpuree
- Stoofpot met tomaat en chorizo
- Varkenshaasje met savooiekool in biersaus
- Varkenshaasjes met kruidenkaassaus
- Varkenshaasjes met serranoham
- Varkenshaasmedaillions met paddenstoelen
- Varkenshaas met jeneverbessen
- Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus
- Varkenslapjes met rauwe ham en mosterdsaus
- Varkenslapjes met tomatensaus
- Varkenslappen a la provençal
- Varkensniertjes in sherrysaus
- Varkensniertjes met champignons
- Varkensniertjes stoofpot met madeira
- Varkensragout met piccalilly
- Varkensrollade
- Varkensvlees met hutspotgroenten
- Varkensvlees met kerriesaus en doperwten
- Varkensvlees met ketjap
- Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
- Vlaamse karbonades
- Vlaamse schotel met bier en pruimen
- Vleesstoofpot met bokbier
- Voorgerechten
- Aardbeien met groene pepers (Fraises au poivre vert)
- Andersgevulde portobello’s
- Canape romano
- Carpaccio met Parmaham
- Carpaccio van tonijn
- Champignonsalade met gerookte zalm
- Champignons op toast
- Cocktail van gerookte kip
- Cocktail van paling en appel
- Cocktail van Tante Ans
- Cocktail van tijgergarnalen met whisky
- Eiersandwich met garnalen
- Ei - hors dóeuvre
- Feta in kruidenmarinade
- Flensjes gevuld met hamragout
- Flensjes met paddenstoelenragout
- Garnalencocktail met rode peper en komkommer
- Garnalencocktail speciaal
- Garnalen met knoflook
- Garnalen- of zalmschelpjes
- Garnalensalade in een krokant vormpje
- Gebakken champignons met pesto
- Gegratineerde mosselen met kaas
- Gegratineerde mosselen met Thaise kruidenboter
- Gegratineerd sneetje tomaat met ansjovis
- Geitenkaasbuideltjes
- Gemarineerde groene asperges met rauwe ham en mortadella
- Gerookte zalmrolletjes
- Geroosterde gamba's
- Geroosterde witlofsalade met geroosterde ham
- Gesauteerde mosselen
- Gevulde komkommer met krab
- Gevulde portobello’s 1
- Gevulde portobello's 2
- Gevulde reuzenchampignons
- Gevulde zalmrolletjes met bieslooksaus
- Groententerrine
- Hete gehaktballetjes in pittige tomatensaus
- Japans zalmschelpje
- Kaas-tomaat gevuld met hamsalade
- Kabeljauwfilet op Ardenner wijze
- Kipcocktail met fruit
- Knoflookscampi’s
- Komkommer-garnalensoep
- Laagjes appel met chèvre, gegratineerd met appelstroop
- Makreelmousse
- Meloen-zalmcocktail met kerriesaus
- Mosselcocktail
- Mozzarella-aubergine
- Paling op champignons
- Paté-kruidenballetjes met lollo rosso
- Peer met Parmesaan en Parmaham
- Pittige geroosterde garnalen
- Portobello’s met geitenkaas
- Rauwe ham a la carpaccio
- Rosbief-champignontruffeltjes met rucolasla
- Rosbief met tomatensalade
- Salade met gegrilde zalm
- Salade met geitenkaas en avocado
- Salade met makreelfilets
- Sneetje gerookte zalm met tomaat en Parmesaanse kaas
- St. Jacobsschelpen met witlof, ham en kaas
- Surimicocktail
- Thai salade met pindasaus
- Tomatensalade met garnalen
- Tonijn-komkommermousse
- Tonijnmousse
- Tonijntartaar
- Witlof-garnalensalade
- Zalmcocktail met garnalen
- Zalmmousse
- Zalmmousse van me Moeder
- Zalmpakketje met witlof
- Zalmrolletje gevuld met roerei
- Zalmrolletjes
- Zalmsalade met appel-kerriesaus
- Zalmschelpje
- Zalmtartaar met asperges
- Zalmtartaar met kruidensla
- Zeevruchtensalade met tomaten-kappertjesdressing
- Wild
- Eendenborst met cranberry-rodewijnsaus
- Eendenborst met gemberjus
- Gebraden konijn
- Gegratineerde hertenbiefstuk met Gorgonzola en champignons
- Gestoofde hazenbouten
- Gestoofde hazenboutjes met spekjes en paddestoelen
- Gestoofd konijn
- Gestoofd konijn met uiensaus
- Hazenbout
- Hazenboutjes met rode paprikasaus en knolselderijpuree
- Hazenbout met ui, gestoofd in rode wijn
- Hazenpeper
- Hazenpeper van Jan Marrees (Bretelli Weert)
- Hazenpeper van tante Truus
- Hazenragout
- Hazenrugfilet in rode wijnsaus
- Hazenrug met kaneelsaus
- Hazenstoofpot met rode wijn, chorizo en olijven
- Hertenbiefstuk met sjalottenjus
- Hertenstoof met uienpuree
- Konijnenbouten met kersenbier en pruimen
- Konijnenboutjes met bier-mosterdsaus
- Konijn in het zuur
- Konijn in 't zoer (konijn in 't zuur)
- Konijn in wijn gestoofd
- Konijn met bier en salie
- Konijn met kruiden gestoofd
- Konijn met mosterd-roomsaus en dragon
- Konijn met schelpen
- Konijn met sherry
- Konijn op zijn Frans
- Konijn stoofpotje
- Stoofpotje van haas, aardappelen en appels
- Vlaams konijn in bier gestoofd
- Voor alle soorten wild
- Wilde-eendenfilets en –boutjes
- Wildpeper
- Wildragout
- Wild-zwijn ragout
- Wildzwijnstoof
- (Franse)Keukenkennis
- Aankoop en opslag van producten
- Azijn
- Bereidingswijzen
- Chaud-froidsausen
- Geleien
- Gevulde eieren
- Keukenfonds
- Keukenmessen
- Keukentermen
- Kruiden en specerijen
- Mirepoix, matignon en bouquets
- Olie
- Pasteien, terrines, glantines en mousses
- Salades
- Samengestelde boters
- Snijden met een chefmes
- Spuiten met een spuitzak
- Vissoorten
- Voorbereiding van groenten
- Gastenboek
- DE LAATSTE NIEUWE !!!